Užfiksuotas dar vienas COVID 19 atvejis Širvintų rajone

2020-07-17

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) pranešime žiniasklaidai informuoja apie dar vieną COVID – 19 atvejį Širvintų rajone.

   Pranešama, kad asmuo liepos 14 d. ryte pasijuto blogai. Jam iškviesti greitosios medicinos pagalbos (GMP) medikai. Pacientas pristatytas į VUL Santaros klinikas. Turimais duomenimis, žmogus niekur nesilankė, kontakto su karščiuojančiais, sergančiais ar grįžusiais iš užsienio neturėjo, nebuvo jokiuose renginiuose, gydymo įstaigose. Nustatyti 4 kontaktiniai asmenys, visi jie – šeimos nariai. Jiems visiems bus atliekamas tyrimas koronavirusinei infekcijai nustatyti. Tęsiama atvejo epidemiologinė diagnostika.

Viso Lietuvoje nustatyti šeši nauji koronaviruso atvejai: po du nustatyta Marijampolės ir Kauno apskrityse, po vieną Utenos ir Vilniaus apskrityse. Vienas iš šešių atvejų – įvežtinis.

Įkeliama

9 thoughts on “Užfiksuotas dar vienas COVID 19 atvejis Širvintų rajone”
  1. Tai šeimos nariai sveiki? Kur kokia nors žinia?
    Tai tas žmogelis kaip apsikrėtė?

  2. NORFOJE prie mėsos skyrelio jau senokai nebėra ir žymų laikytis atstumo. O gal jau ir nereikia?

  3. Jei Joninių, Mindauginių nebuvo. Tai ir miesto šventės nebus?

  4. Ojojoj, per greitai čia tos šventės. oi kaip per greitai…. poliklinika dar beveik karantino režimu dirba, o čia pauliojimai. vertėtų pakentėt, vis tik virusas dar šalia mūsų, pasirodo. Neisime į jokias masines sueigas, ir visiems patariu neskubėti to daryti

  5. Niekur nesilankė, kontakto neturėjo…. tai reiškia, kad kažkur laksto besimtomis. O kas gali paneigti, kad TAS miesto šventėj šalia taves nestovės…..

  6. Šventė bus bet kokia kaina, o ta koronė, tai p…..i. Kaip kitaip jonelį pareklamuos. Pakalikams mierė labai gera, ir eisit visi apakinti „grožio”, ir rinksitės tą koronę.

  7. Jeigu švęsti, tai švęsti, ką čia ta korona

  8. Tai gal artimieji bendravo, tik jie besimptomiai?
    Del 1 atvejo Kernavėje 2 savaitem viską sustabdė. O čia suprantu, pačiose Širvintose?

  9. Oba, o merė slepia, bijo, šventė ir piaras paruoštas, nervukų bus o jo joi

Komentarai nepriimami.