Ugniagesiai gesino pastatą, automobilį, vykdė darbus eismo įvykiuose

2020-08-12

ŠIRVINTŲ PRIEŠGAISRINĖ GELBĖJIMO TARNYBA

 DĖL ŠIRVINTŲ RAJONE ATLIKTŲ DARBŲ 

Pranešame, kad 2020 metais Širvintų rajono savivaldybės teritorijoje kilo 54 gaisrai, atlikti 38 gelbėjimo darbai.

Rugpjūčio 3 d. gautas pranešimas, kad Jauniūnų sen., A2 kelyje užsidegė automobilis Opel. Užgesino patys, priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos nekviestos.

Rugpjūčio 3 d. gautas nepagrįstas pranešimas, kad Alionių sen., Vičiūnų k., Kaštonų g. kažkas dega. Degė prižiūrimas laužas.

Rugpjūčio 4 d. gautas pranešimas, kad Širvintų sen., Beržės k., Pušyno g. keleivinis autobusas Tetra susidūrė su automobiliu Opel. Autobuso vairuotojas nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į gyvenamąjį namą. Autobuso vairuotojas buvo prispaustas. Panaudojus pneumatines žirkles ir plėstuvus žmogus išlaisvintas ir perduotas greitajai medicinos pagalbai. Atjungtas automobilio akumuliatorius.

Rugpjūčio 5 d. gautas pranešimas, kad Jauniūnų sen., Medžiukų k. Plento g. kilo gaisras. Atvykus, mūrinio apleisto pastato viduje degė atvira liepsna. Sudegė apie 20 kv. m šiferinio stogo ir medinės perdangos.

Rugpjūčio 9 d. gautas pranešimas, kad Širvintų sen., Kielių k., Širvintų g. įvyko eismo įvykis. Eismo įvykio metu lengvasis automobilis Audi nuvažiavo į pakelės griovį. Atvykus, prispaustų nebuvo. Atjungtas akumuliatorius.

Širvintų PGT viršininkas Eugenijus Iziumcevas

 

Įkeliama