Atšaukiamas planuotas gyventojų skiepijimas „Astrazeneca” vakcina

2021-03-17

    Dar vakar ryte Širvintų rajono svaivaldybės facebook tinklapyje buvo paskelbta apie tai, kad vakcinavimo centras mažojoje Kultūros centro salėje paruoštas. Buvo agituojama nuo  COVID-19 ligos ateiti skiepytis asmenis, kuriems yra sukakę 65 metai. Buvo kviečiama pasikviesti ir kitus pasiskiepyti. Ir išties, salė įrengta puikiai, išsaugant besiskiepijančiųjų privatumą. Yra už ką pagirti organizatorius. Pasistengta  kaip reikiant.

Pasiruošta širvintiškių skiepijimui. Nuotrauka Širvintų savivaldybės

  Buvo planuojama skiepyti Astrazeneka vakcina.

    Tačiau Vyriausybei priėmus nutarimą laikinai sustabdyti šios vakcinos skiepus Lietuvoje, skiepijimas atšaukiamas ir Širvintų rajone.

   Dėmesio, atkreipiame dėmėsį norinčių pasiskiepyti, šeštadienį planuotas skiepijimas nevyks.

Įkeliama

11 thoughts on “Atšaukiamas planuotas gyventojų skiepijimas „Astrazeneca” vakcina”
  1. Liaudies išmintis: tušti puodai garsiai skamba… Rajone lieka geros Astra Zenekos vakcinos dozių, kaip merė paskelbė respublikinėse medijose.
    Buvo galima pirma paruošti patalpas skiepijimams, susirinkusius suskirstyti srautais, paskiriant jiems dieną ir laiką, neskirti dėmesio piarui ir žurnalistams, o ramiai ir organizuotai padaryti gerą darbą savo rajono žmonėms . Bet kai visada norisi pirmiausia dirbti savo įvaizdžiui, tai taip ir gaunasi. Tada imi ir pagalvoji, kodėl Dievulio valia tapome juodžiausiu rajonu.. .Pagalvokime visi, gal yra už ką? Negali apie tai negalvoti, kai nuo kovido miršta kaimynai, kai nežinai, kas laukia mūsų visų. Ar tokioje situacijoje reikia taip elgtis, nežinau…

  2. Ar Živilė atsiklausė rajono žmonių platinant jų nuotraukas per laikraščius, duodant reklamą per televiziją, radiją. Ypatingai atrodo nuotrauka, kur trys vyresnio amžiaus žmonės pasodinti lauke ant kėdžių prie pastato sienos ir laukia eilės vakcinavimui. Juk yra medicinos įstaiga, yra ten darbuotojai ir tiems seneliams gali be jokio laukimo suteikti pagalbą.
    Čia kažkas yra slepiama, nukreipiant žmonių dėmesį į Pinskuvienės cirką.
    Kitų rajonų merai tyliai, ramiai dirba, net pavydas ima. O Širvintų rajonas yra atsidūręs cirko arenoje su klounais.

  3. Pasikartosiu: „Skęstančiųjų gelbėjimasis – pačių skęstančių reikalas”. Tai liečia ir vakcinavimo procesą.

  4. Pinskuvienė su protingais žmonėmis nedirbs, jinai jų bijo. Nuo jos, išsilavinę, mąstantys, suprantantys kitus ir mokantys bendrauti su plačia visuomene žmonės tiesiog atsiriboja.
    Žmonės, jeigu norime vakcinos reikia kreiptis į POLIKLINIKĄ! Bus numatytas konkretus laikas dėl atvykimo, nereiks vargti, ramstyti pastatų sienas ir būsime saugiai paskiepyti.
    Širvintų rajonas Pinskuvienės įsivaizdavimu „namai”, ką noriu darau, kaip noriu tvarkaus, ką noriu garbinu, ką noriu žeminu.

  5. Linkiu Pinskuvienei ir jos uodegėlėm sėkmės skiepijantis su „Astrazeneca” vakcinom:)

  6. Nematau Širvintose statomų daugiabučių gyvenamų namų. O ir vaikų bei paauglių beveik nesimato. O štai prie Davidonio kokiais tempais miestas vystėsi…. Jeigu ne Davidonis (geriausias meras nuo dvidešimtojo amžiaus vidurio iki šių dienų; kažkodėl jis nebuvo paskelbtas šimtmečio širvintiškiu), tai ir Širvintų rajono savivaldybės nebūtų.

  7. 2017 m. lapkričio 27 d.: „Širvintų merė Ž.Pinskuvienė palieka Darbo partiją, kuria naują judėjimą” [15min]
    2019 m. lapkričio 4 d.: „Pinskuvienė palieka socialdemokratų darbo partiją” [Delfi]
    2021 m. lapkričio X d.: „Pinskuvienė palieka …” [Krašto žinios]

  8. ŽP išsisėmė, neturi naujų idėjų, o keistis neturi nei noro, nei sugebėjimų. ŽP ir jos vyro arkliukas buvo statybos, urbanistika. Nu, bet kiek gi gali kloti tas trinkeles, kai aplinkui jau žalio ploto nedaug belikę? Na, pasistengus dar gali įkišti kažkur 2 naujus fontanus. Bet tai ir viskas. Vidmantas komentare kalbėjo apie kažkokius milijonus. Gal kažkada buvo tie milijonai, bet dabar, kai viskas vis labiau rengiama per centralizuotas viešųjų pirkimų agentūras, kai nuo 2021 m. ženkliai mažėja ES struktūrinė parama, apie milijonus tik pasvajoti.

    Nemanau, kad ji nemato, kad vadovauti sekasi vis prasčiau ir prasčiau , kad žmonės darosi vis piktesni dėl prastėjančių medicinos ir švietimo, dėl nuolatos mažinamų etatų ir mažiausių tarp kaimyninių rajonų atlyginimų (tame tarpe savivaldybės darbuotojų).

    ŽP jau turi patirties politikoje. Buvo partijos vadove. Subūrė šiokią tokią komandą. O žmogui juk niekada negana, norisi vis daugiau ir daugiau. Taigi, kaip ir aišku, kad ambicingas žmogus kažkokio provincijos rajono vadovo postu nesitenkins. Gal ir gerai…

  9. Pritariu Dainiui. ŽP eina į tiesioginį konfliktą su valstybės vadovais, ypač konservatoriais. Įdomu, į ką visa tai pavirs?

  10. Ir taip žiūriu, ir anaip žiūriu, bet prieinu vis prie tos pačios išvados – Živilė labai pasiilgo didžiosios politikos. Nu, niekaip ji negali ramiai gyventi neįkirtusi konservatoriams vos tik proga atsiranda. O šiandien proga atsirado. Ir prašau – turėkite.
    Tarsi savose valdose visos problemos būtų tobulai išspręstos.

Komentarai nepriimami.