Sandėliavimo paslaugos: į ką svarbu atkreipti dėmesį, renkantis šias paslaugas teikiančią įmonę?

2023-02-03

   Kol gaminys pasiekia galutinį vartotoją, įveikiamas ypač ilgas kelias, susidedantis iš daugybės procesų. Vienu jų neretai tampa ir sandėliavimu. Kai kurios įmonės už šį procesą yra atsakingos pačios, tačiau netrūksta ir tokių, kurios kreipiasi į galinčius suteikti sandėliavimo paslaugą. Belieka tik pridurti, kad, jei nuspręsite rinktis sandėliavimo paslaugas galinčią suteikti įmonę, tai, reikėtų įvertinti ir tam tikrus akcentus.

   Visų pirma, reikia akcentuoti, kad sandėliavimas susideda iš daugybės smulkių procesų ir veiksmų. Taigi, renkantis įmonę, reikėtų atsižvelgti į tai, ar ji gali pasiūlyti visus sandėliavimo sprendimus bei procesų įgyvendinimą, nuo pirmo iki paskutinio žingsnio. Belieka tik pastebėti, kad vertėtų rinktis būtent tokią įmonę, kuri ir galėtų pasiūlyti visus sandėliavimo procesus tuomet jūs galėsite susitelkti į savo pagrindinę veiklą.

  Renkantis tokio pobūdžio paslaugas teikiančią įmonę, taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kokių sričių atstovams jos yra skirtos. Šiandien tikrai galite rasti sandėliavimo paslaugas teikiančias įmones, kurios savo veiklą skiria maisto ir ne maisto prekių, automobilių, chemijos, technologijų pramonės dalyviams, mažmeninės prekybos atstovams.

  Taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, ar įmonė, logistikos paslaugas traktuoja kaip kontraktinės logistikos dalį  ir, ar galima užsisakyti ne tik šias, bet ir kitas būtinas paslaugas. Taip pat verta teikti pirmenybę tai įmonei, kuriai aktualus tvarumas ir kuo mažesnė tarša aplinkai.

  Na o pabaigai belieka tik pridurti, kad dauguma įmonių, kurioms yra reikalingos sandėliavimo paslaugos susiduria su galvosūkiu: kaip pasielgti – sandėliavimo procesą vykdyti savarankiškai ar, vis dėlto, kreiptis į sandėliavimo paslaugas teikiančią įmonę? Nesunku pastebėti, kad būtent antrasis variantas yra kur kas geresnis dėl daugybės priežasčių: visų pirma, jums nereikės gaišti laiko ir ieškoti patalpų, kur galėtumėte įrengti sandėlį, antra –jums nereikės skirti išlaidų įrengimui, na, ir, žinoma, taip pat nereikės ieškoti, mokyti sandėlio darbuotojų bei skirti lėšų jų darbo užmokesčiui.

  Išmanus sandėliavimas atneš labai daug naudos jūsų verslui. Taigi, jei ieškote, kas galėtų suteikti išmanaus sandėliavimo sprendimus, tai ši įmonė – geriausias pasirinkimas.

Užsakymas ŠS Nr. 23-13

Įkeliama