Širvintų bičiuliai dalyvavo LSDP sąskrydyje

2023-06-19

  Širvintų socialdemokratų bičiuliai turėjo puikų ir turiningą savaitgalį, kurio nesugebėjo sugadinti net ir taip lauktas šeštadieninis lietus. Buvome puiki ir darni komanda, sudalyvavome visose varžybose,  kuo negali pasigirti kiti sąskrydyje dalyvavę skyriai. Visi grįžome su puikia nuotaika ir daugybe įspūdžių. Kaip sakė skyriaus mama Edita, mes buvome šaunuoliai, siekėme pergalių kartu, juokavome, bendravome, linksminomės….

   Organizacinis komitetas nori padėkoti pirmininkei už organizavimą, pagalbą, palaikymą ir už tai jog mūsų įvaizdis buvo geriausias ir visų pastebėtas. Editai, kurios sugebėjimas viską pamatyti, sudėlioti, suorganizuoti, rasti, gauti, priminti, paraginti, paskatinti, patarti, pasirūpinti nenustoja stebinti. Taip pat Sauliui, kuris labai pagelbėjo organizavime, o futbolo varžybose negailėdamas savęs įnirtingai kovėsi dėl pergalės. Žinoma, geros nuotaikos nešėjui Petrui, kuris savo geru humoro jausmu mus linksmino visur ir visada. Didelis AČIŪ visiems, dalyvavusiems sporto rungtyse, protų mūšyje ir palaikymo komandose: Annai, Editai, Alinai, Nerijui, Ričardui, Gustei, Ernestai, Akvilei, Daivai, Tėjai, Jūratei, abiem Zitoms, Henrikui, Petrui, Neringai, Rugilei, Sauliui, Vitai, Laurai, Vadimui, Daliai, Deimantei, Gediminui, Augiui. O už mūsų skrandžius, pripildytus įvairiausių skanumynų, didelis AČIŪ mūsų šeimininkei Zitai D. Ačiū Algirdui ir Irenai, kurie aplankė mus, bendravo ir dalinosi  įspūdžiais.

 Skyrius, kaip ir visada, buvo ryškus, pastebimas ir su nugalėtojų taurėmis. Kai kur gal ir pritrūko Fortūnos palankumo, bet Petro bitutės sužavėjo visą Lietuvą ir parskraidino bičiuliams pačių pačiausių taurę! Chrizantemos, našlaitės, senovinės tradicijos ir šiuolaikinė agitacinė kampanija gal irgi šiek tiek prie to prisidėjo.

  Antrą taurę bičiuliams badmintono rungtyje kaip raketos su raketėmis skraidę, užtikrino Ričardo ir Gustės duetas! Ne vienoje dvikovoje darniu žaidimu nosys buvo nušluostytos net ir aiškiems favoritams! Ačiū,  jus abu nerealūs!

   Žinoma, be visų varžytuvių, netrūko aktualių, darbinių ir visai nedarbinių pokalbių, diskusijų, susitarimų, projektų ateičiai. Kai kas, galbūt, virs rezultatu, o kai kas liks kaip puikus prisiminimas ir nuostabios bičiulystės pavyzdys.

   Visiems bičiuliams norisi palinkėti geros ir gražios vasaros ir pasakyti: „iki pasimatymo Širvintų socialdemokratų sąskrydyje jau netrukus!”.

Širvintų socialdemokratų informacija

Įkeliama

8 thoughts on “Širvintų bičiuliai dalyvavo LSDP sąskrydyje”
  1. Aloyzai, bloga nuotaika?

    Komentaras turėjo būti po kitu straipsniu (apie Šimonytę). Ištrinti komentaro nėra galimybės. Štai ir viskas.

  2. Straipsnis apie LSDP sąskrydį. Prie ko čia konservatoriai ir vėjo jėgainių stebėjimai?!
    Jums visi namie, ar tiesiog bandote bet kokia kaina įprasminti savo nenusisekusią egzistenciją ir taškotės verbaliniais triedalais kur tik papuola?

  3. Šaunuoliai, šauni jūsų kompanija. O konservų sąskrydyje širvintiškiu nematyti.

  4. Mielas Virginijau,

    Nejaugi? Mat jį šunys. Tegul.

    Galėtumėte papasakoti ką veikiate, jei tai susiję su savivaldybės veikla. Prasidėjo lavina straipsnių su visai ne rajono politikų veidais. Man atrodo beprasmiai. Bet čia tik mano nuomonė. Norėtųsi vietinių politikų pasisakymų aktualiomis temomis. Toli neieškant pavyzdžių, kad ir apie saulės-vėjo energetiką rajone. Aiškiausiai šia tema pasisakė socialdemokratai. Bet ir tai abstraktumo netrūksta. Tipo, viską turi nuspręsti gyventojai.

    O stebėsena reikalinga išsiaiškinti kokie triukšmo lygiai, šešėliavimas egzistuoja praktiškai, o ne vien kompiuterinėse simualiacijose. Kviečiu Jus asmeniškai ir kitus politikus taip pat prisijungti stebint vėjo jėgaines. Kviesčiau bent nuvažiuoti vienam (gal net jau buvote) ir pateikti savo pastebėjimus bei įžvalgas apie situaciją vėjo elektrinių veikimo zonose. Kadangi esate dėmesingas detalėms, manau, Jūsų aprašymas ir nufilmuota medžiaga būtų gana tikslūs.

  5. Mielas Dainiau, aš vakar visą dieną kalbėjau pats su savimi, tai su jumis tikrai pritrūko laiko. Ir apie jokį važiavimą niekam nieko neatsakinėjau. O šiaip, aš labiau užsiimu veiksmais, kurie turi kokią nors teisinę arba šviečiamąją reikšmę. O kas iš tos stebėsenos?

  6. Atsakymas paprastas. Todėl, kad nebendradarbiauja.
    Vakar pasiūliau visiems kartu (eiliniams piliečiams ir suinteresuotoms šalims, politikams) vykdyti vėjo jėgainių stebėseną. Spėkite iš 3 kartų, ką atsakė rajono partijos pirmininkas

    Beje, Šimonytę derėtų pakviesti apsilankyti rajone, jeigu tikrai ruošiamasi šimtamilijoninėms investicijoms

  7. Tokie puikūs! Tai kodėl silpni rezultatai savivaldybės tarybos rinkimuose?

Komentarai nepriimami.