7 aksesuarai, kuriais užpildysite savo įvaizdį šią vasarą

2024-05-01

Naujam sezonui atnešus daugybę drąsių mados tendencijų – džinsinius chalatus ir tinklinę avalynę – lengva nepastebėti, kas vyksta papuošalų pasaulyje. Ko gero, auskarai ar karoliai – paskutinis daiktas, kurį užsidedate rengdamiesi, tačiau ir šiems aksesuarams reikėtų skirti ne ką mažiau laiko.

  2024 metų podiumai pristatė perėjimą nuo „y2k“ mados prie bohemijos. Tai reiškia, kad ateinančiais mėnesiais grįšime į 2000-uosius. Anuomet auskarai ir kiti papuošalai atliko didelį vaidmenį įvaizdyje. Taigi, šiemet grįšime prie kūno grandinių, pečius siekiančių auskarų, apykojų ir kt.

Rožės

  2024 m. pavasario/vasaros mados kraštovaizdyje žydės trimatės gėlės, dizaineriai pakeis žiedlapių raštus dramatiškesniais motyvais. Aksesuarų skyriuje jau buvo gėlių galvos apdangalai. Na, o dabar atsiras ir gėlių motyvų auskarai, sagės, kaklaraiščiai. Pastaruosius pristatė „Chanel“. Karolius, auskarus ir diržus papuoštus rožėmis pristatė „Simone Rocha“ ir „Blumarine“.

Apykojės

  Tokių dizainerių kaip Paco Rabanne ir Miu Miu dėka vyksta daug madingų apykojų pristatymų. Šiemet matysime puoštų batų tendenciją, kurią bus lengva įtraukti į 2024 m. aksesuarų asortimentą. Tačiau visų svarbiausia – vasarą puošimės apykojėmis. Rinkitės kažką elegantiško ir tuo pačiu paprasto.

Įkvėpta vandenyno

  Be „Bottega Veneta“, „Versace“ ir „Ferragamo“ mėgstamų mėlynos spalvų atspalvių, dizaineriai, tokie kaip Collina Strada ir Schiaparelli, ėmėsi vandenyno įkvėptų aksesuarų. Dėl to atsirado kaklaraištis ir dideli pakabukai, primenantys jūrų žvaigždes, omarus, krabus ir kitus jūros gyvius. Tačiau jei milžiniški karoliai su žuvies išvaizda jums netinka, vis tiek galite pasimėgauti šia tendencija su žymiai mažesniais pakabukais, auskarais. Auskarai gali būti puošti safyro brangakmeniais arba deimantais. Jų galite pasidairyti čia.

Užsakymas ŠS Nr. 24-48

Įkeliama

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!