„Krašto žinios“ tęsia savo darbą

2024-07-15

„Krašto  žinių“ naujienų portale įvyko keletas permainų ir jūsų mėgiamas informacijos kanalas tęsia savo darbą. Portale, tikriausiai, bus tam tikrų pasikeitimų, bet ilgametės redaktorės Neringos Tuškevičienės pageidavimu „Krašto žinių“ prioritetai išliks tie patys: tai ir toliau bus visiems prieinamas, nepriklausomai nuo politinių ir kitų pažiūrų, informacijos sklaidos kanalas, branginantis laisvą žodį.

Portalas ir toliau publikuos visų politinių (ir ne tik) jėgų informaciją, pranešimus. Taip pat sveikinimus ir užuojautas (nemokamai). Jūsų straipsnius ir reportažus įvairiomis temomis.

Artimiausiu metu vyks techniniai darbai, todėl kartais portalo veikimas gali strigti, bet tai bus gana trumpi sutrikimai. Liepos pabaigoje visi techniniai darbai turi būti baigti, bet iš anksto atsiprašome už galimus nepatogumus.

Na ir apie permainas.

Nuo šiol, bent jau kurį laiką portalą valdys MB „Laisvos Širvintos“. Elektroninis paštas išliks tas pats: info@krastozinios.lt o telefono numeris reklamai ir su portalo valdymu susijusiems klausimams keisis į +370 676 29172.

Na o, kad smalsuoliams netektų vargti: MB „Laisvos Širvintos“ steigėjai – Saulius Voveris ir Anna Kuznecovienė.

Įkeliama

2 thoughts on “„Krašto žinios“ tęsia savo darbą”
  1. Aha. Tik naujieji savininkai galėtų prisistatyti patys ir pristatyti savo veiklos gaires. Tame tarpe galėtų iš anksto apibrėžti komentarų cenzūravimo politiką. Pvz, ar bus ir toliau toleruojami nepatinkančių personų įžeidinėjimai, nors pagal galiojusias taisykles to neturėjo būti: „Tačiau http://www.kraštonaujienos.lt prižiūri komentarus ir pašalina netinkamus – vulgarius, skatinančius smurtauti, grasinančius, užgaulius, reklaminius ir pan.” ?

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!