Liepos 27 dieną Širvintose ir vėl vyks miesto šventė, bet joje nebus vietinių kolektyvų pasirodymo.

Žinoma, muzika ir jos atlikėjai – skonio reikalas, bet tradicijos rajone pamažu nyksta…

Kalbinti rajono saviveiklininkai prisimena kaip su jauduliu ruošdavosi pasirodymui miesto šventėje. Pasirodyti buvo garbė ir įvertinimas. O dabar turime krūvą „importinių” atlikėjų (kurie, skirtingai nuo vietinių, kainuoja rajono žmonių pinigus), bet neturime vietinių kolektyvų pasirodymo, nors jų rajone netrūksta.

Ar nebuvo verta išlaikyti tradicijas ir dienos metu leisti pasirodyti vietos kolektyvams taip garsinant savo rajoną ir juos pačius gausiam svečių ratui? Padiskutuokime komentaruose* ir pabalsuokime specialiai sukurtoje apklausoje.

* rinkiminės kampanijos metu, siekiant išvengti pažeidimų, komentarai tvirtinami rankiniu būdu ir publikuojami ne iš karto, todėl prašome kantrybės, kol jie bus publikuoti (pasistengsime tai padaryti kuo greičiau).
** komentarai bus vertinami griežčiau, nepraleisime tiesioginių užgauliojimų, įžeidimų, smurto (ir psichologinio) apraiškų. Būkime tolerantiški ir pakantūs vieni kitiems.

Įkeliama

2 komentarai į “Miesto šventė be vietinių atlikėjų…”
  1. Užtai Molėtuose miesto šventė buvo labai smagi ir mūsų Anciūnų kapela koncertavo

  2. Ar ne papraščiau būtų paskambinti į savivaldybę ir paklausti, kodėl nėra įtraukti vietinių atlikėjų pasirodymai? Gal tam yra kažkokia priežastis. Pagal pateiktą grafiką tarp 18 ir 20 valandos nėra numatyta jokių renginių, todėl tuo laiku galėtų pasirodyti širvintiškių ansambliai.

    Pats pasiteiravau vieno iš Kultūros centro kultūrinių renginių organizatoriaus, bet sužinojau tik tiek, kad išties širvintiškių pasirodymai nenumatomi. Kodėl, atsakyti negalėjo, pasiūlė kreiptis į direktorę. Direktorė ragelio nekelia. Neturiu laiko skambinėti, ir šiaip man šis klausimas neaktualus, tai palieku Jums patiems pratęsti šio klausimoo nagrinėjimą, jei išties jis jums taip stipriai rūpi.

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!