Širvintiškiams ir vėl nepavyko krimstelti ukmergiškių

2024-08-06
Širvintos United

Pirmadienį Ukmergės (ir Širvintų) protų mūšių mylėtojai tradiciškai rinkosi „Piliakalnio bare”, kur vėl bandė sukryžiuoti savo protų ietis.

Kovoti reikėjo ne tik su priešininkais, bet ir su Mendelejevo skaičiais, grandinėmis, knygos pavadinimu. Pamačius rezultatą gali atrodyti, kad Muštauc pasiėmė lengvą pergalę, bet tai nebūtų teisinga. Iki pat penkto turo šiai Lietuvos elito komandai į nugarą labai garsiai kvėpavo širvintiškiai, kurie nelemtame rizikos ture paragavo „baronkos” ir prarado bet kokius šansus nugalėti.

Muštauc

Ne tik nugalėti. Po šešto turo Širvintos United turėjo nerimauti laukdami varžovų rezultatų. Šį kartą Fortūna nuo jų nenusisuko ir jie nugalėjo antrame divizione ir vėl gavo įkalintų ananasų.

Prieš savaitę puikiai sužaidę Šauk į galvą šį sykį liko treti ir bronziniu podiumu dalinosi su nuostabiai žaidusia 0,7 taško komanda.

NeŽiniukai ir Šviesuolai kovėsi taip pat narsiai ir rezultatyviai, bet jiems truputėlį pritrūko…

Neįtikėtina, bet bendroje Lietuvos įskaitoje visos Ukmergės komandos liko savo vietoje, tik širvintiškiai krito per veiną poziciją (bet jie nelūdėjo, nes kriaušės buvo labai skanios 🙂 ).

Širvintos United

Komandos ir vėl nekantriai laukia kito pirmadienio, kad ir vėl „Piliakalnio bare” galėtų pasifechtuoti su savo IQ.

Nori dalyvauti ir daugiau sužinoti apie šią nuostabią pramogą? Apsilankyk https://iqkovos.lt/ ir būsi apšviestas.

Įkeliama

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!