Keičiant L. Giros ir P. Cvirkos gatvių pavadinimus gyventojai gali teikti savo siūlymus

2024-08-13
JP.lt nuotr.

Viešojoje erdvėje paskelbus informacija apie keičiamus Širvintų miesto L. Giros ir P. Cvirkos gatvių pavadinimus, Širvintų rajono savivaldybė kviečia gyventojus vietoje jų siūlyti savo pavadinimus.

Širvintų rajono savivaldybė norėdama suteikti galimybę Širvintų miesto gyventojams patiems pasirinkti keičiamų gatvių pavadinimus, kviečia nuo š. m. rugpjūčio 13 d. iki rugsėjo 6 d. pateikti savo siūlymus Širvintų rajono savivaldybės administracijos Architektūros ir kraštotvarkos planavimo skyriuje (Vilniaus g. 61, Širvintos, 322 kab.) arba elektroniniu paštu savivaldybe@sirvintos.lt. Kartu su siūlomu nauju gatvės pavadinimu yra būtina nurodyti motyvą, kodėl teikiamas toks gatvės pavadinimas, ir savo kontaktus: vardą, pavardę, gyvenamosios vietos ir elektroninio pašto adresą bei telefono numerį.

Pasibaigus siūlymų pateikimo terminui, bus organizuojama apklausa, kurios metu savo nuomonę dėl naujų gatvių pavadinimų galės išreikšti P. Cvirkos ir L. Giros gatvių, esančių Širvintų mieste, gyventojai. Galutinį sprendimą priims Širvintų rajono savivaldybės taryba.

Parengta pagal Širvintų rajono savivaldybės informaciją

Įkeliama

Vienas atsakymas į “Keičiant L. Giros ir P. Cvirkos gatvių pavadinimus gyventojai gali teikti savo siūlymus”
  1. Siūlau : P. Cvirkos g. pavadinti – J. Pinskaus, o L. Giros- Ž. Pinskuvienės. Ačiū, jei atsižvelgsite į mano pasiūlymą(tai juk labiausiai nusipelnę žmonės Širvintų kraštui).

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!