Dvivaldystė po pasiutpolkės IQ Kovose

2024-08-20
Širvintos United

Pirmadienį Ukmergės „Piliakalnio bare” ir vėl rinkosi protmūšiautojai, kad susirungtų priešpaskutinėje sezono dvikovoje.

Žaidimas prasidėjo su Lego figurėlėmis pavirtusiais krepšininkais, kuriais puikia žaidė Šauk į galvą ir iš karto užtikrintai išsiveržė į priekį. Tą vakarą ši komanda buvo nusiteikusi ryžtingai ir pirmavo iki pat paskutinių turų, kur juos aplenkė etatiniai lyderiai Muštauc.

Muštauc žaidimas gerokai buksavo, bet prasidedant paskutinam turui jie turėjo 2 taškų persvarą prieš Šauk į galvą ir… paskutiniame ture komandos surinko po lygiai taškų. Atrodo, kad nugalėtojas kaip ir aiškus, bet… čia pasirodė Širvintos United.

Muštauc
Širvintos United
Šviesuoliai

Tragiškai startavusi krepšinio ture, vėliau komanda niekaip negalėjo atsigauti, braukė teisingus atsakymus (net septyni tokie „persigalvojimai” per žaidimą!), bet po truputį įsivažiavo ir neleido lyderiams atitolti. Antrą kartą iš eilės gerai sužaidę rizikos turą, prieš lemiamą kovą nuo Muštauc širvintiškiai atsiliko 4 taškais ir paskutiniame ture… susirinko maksimumą. 11 surinktų taškų neužteko aplnkti etatinių čempionų, bet… užteko juos pasivyti ir pasidalinti aukščiausia pjedestalo pakopa. Pirma pergalė sezone 🙂

Šauk į gavą, deja, liko antri, o Šviesuoliai ne tik pasidabino bronza, bet gavo ir antro diviziono nugalėtojų „taurę” 🙂

Liko paskutinis žaidimas sezone, po kurio iš karto prasidės naujas sezonas.

Nori dalyvauti ir daugiau sužinoti apie šią nuostabią pramogą? Apsilankyk https://iqkovos.lt/ ir būsi apšviestas.

Įkeliama

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!