„Auksinio proto” sezonas prasideda rugsėjo 3 d.

2024-08-22
Gal ir nesinori to pripažinti, tačiau vasara keliauja finišo tiesiosios link. Tačiau mes jums turime dvigubai gerą žinią – su vasaros pabaiga kartu atkeliauja ne tik naujas TV žaidimo sezonas, tačiau sugrįžta ir gyvi komandiniai „Auksinio proto“ žaidimai.
Juos XXII sezone pradėsime jau po mažiau nei dviejų savaičių, o pirmojo žaidimo varpai protauti jus kvies jau rugsėjo 3-ąją. Šiame sezone žaisime keturiolika antradienių paeiliui, paskutinį reguliarų žaidimą surengsime gruodžio 3-ąją, o sezono finalinę šventę planuojame gruodžio 14-ąją.
Kassavaitinio žaidimo formato nekeičiame: 54 klausimai, penki turai, o kas jau juose bus – pamatysime sezono eigoje:)
Dalyvaujančių miestų sąrašas vis dar pildomas, tačiau jame jau yra daugiau nei 40 Lietuvos (ir ne tik) miestų, o taip pat džiaugiamės, jog AP žaidimas atkeliauja ir į miestą ant septynių kalvų – Telšius. Tiesa, internetiniame puslapyje sąrašas dar nėra pilnai atnaujintas, tad prašome kantrybės ir viską sudėliosime per šiandieną beigi rytojų. Be to, jungtis į mūsų žaidimą kviečiami visi, tad jei sumanysite tą padaryti ar dabar, ar jau sezono eigoje – mes jūsų labai lauksime.
Kvalifikacija į finalus liečia gal tik dešimtadalį lygos komandų, tačiau ją vis dėlto pateikiame visiems ir ji bus tokia:
a) TOP20 didžiųjų miestų komandų;
b) TOP15 mažųjų miestų komandų (jei mieste žaidžia ne mažiau kaip trys komandos);
c) bent penkios mažųjų miestų komandos, laimėjusios savo miesto įskaitą, tačiau nepatekusios į TOP15 (taip pat jei mieste žaidžia ne mažiau kaip trys komandos).
Vadinamojo „čempionų bilieto“ nuo šiol nebebus, kadangi titulą ginanti komanda PARTINIAI (Vilnius), neabejojame, be problemų vietą finale iškovos pati:)
Svarbu prisiminti, jog skaičiuojant įskaitą dėl patekimo į finalus, neskaičiuosime dviejų prasčiausių kiekvienos komandos pasirodymų. Tuo pačiu nepamirškite, jog sezono finale (kaip visada) komandą atstovauti galės tik jūsų komandų nariai, kurie sezono metu žais komandos sudėtyje, o legionierių praktika finale – draudžiama.
Kaip registruotis XXII sezono kovoms?
Jei jūsų komanda žaidžia Vilniuje, Kaune arba Klaipėdoje, tai šiandien arba rytoj komandos kapitonas (-ė) gaus laišką su raginimu registruotis į žaidimą. Laiške bus nurodyta, ką padaryti, tačiau pažadame, jog operacija bus itin greita ir neskausminga:) Jei jūsų komanda yra žaidusi bet kuriame kitame mieste, tuomet kviečiame jus registruotis per vietinį miesto koordinatorių (-ę). Na, o jei esate nauja komanda ir dar nesate žaidę pas mus, tuomet registruokitės štai čia:
Pastaba #1: jei estate žaidę anksčiau, registruotis per šią nuorodą nereikia.
Pastaba #2: jei jau registravote komandą ir dar negavote atsako – šiek tiek kantrybės ir vėliausiai kitą savaitę su jumis susisieksime.
Suprantama, jog ne visi norintys žaisti gali turėti komandas, todėl kviečiame registruotis ir pavienius asmenis (tam yra speciali anketa mūsų puslapyje), kuriuos nukreipsime į kolektyvus, norinčius pastiprinimo ir pagalbos šiame proto lauke.
Gal dar ir ką praleidome, tačiau tą būtinai parašysime artimiausiuose įrašuose, o kol kas – ačiū perskaičiusiems. Ačiū ir tiems, kurie jau rašė užklausas dėl naujojo sezono – mes jūsų pasiilgome taip pat:)
Jei žinote, kam šis įrašas galėtų būti aktualus, pasidalinkite – už tai būsim dėkingi. O kol kas toliau ruošiamės naujojo sezono kovoms ir kviečiame kalendoriuose apsibraukti rugsėjo 3-ąją – iki malonaus!
Gražių paskutinių vasaros dienų,
AP komanda ✨
PS Širvintų protų mūšių entuziastai visą aktualią informaciją visada randa savo Facebook grupėje.

Įkeliama

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!