Naujas AUKSINIO PROTO Širvintose sezonas startuoja šiandien

2024-09-03

Jau šiandien, 19 valandą „Lelijos” kavinėje į dvidešimt trečio „Auksinio proto” gyvų protmūšių sezono pradžią rinksis Širvintų intelektinių žaidimų entuziastai.

Sezone, kuris baigsis gruodžio 3 d., komandų laukia keturiolika protingų antradienių. Kiekvieną antradienį komandos bandys įveikti 54 gudriai „supakuotus” klausimus.

Antradienio ryto duomenimis, šiandien į kovą dėl geriausiojo vardo (ir ne tik 🙂 ) stos aštuonios širvintiškių ekipos: KIETAI VIRTI, KAS TIE JIE, KOVOTOJAI, TURBULENCIJA, RAUDONAS VERŠIS, DERMĖ, BOKŠTAS ir SOFOS GALIŪNAI.

Žaidimo organizatoriai garantuoja, kad sužinosite daug naujų dalykų, patirsite visą amplitudę emocijų, kovosite dėl prizų, kurias pasirūpins žaidimo rėmėjai. Žinoma, netrūks staigmenų 🙂

Kaip visada – pagrindinis prizas yra bilietas į superfinalą, kurį šiame sezone gaus 15 geriausių Mažų Miestų diviziono komandų + penkios savo miesto nugalėtojos, nepatekusios į TOP 15. Žinoma, kiekvieną savaitę bet kuri iš komandų gali gauti ir kvietimus dalyvauti TV žaidime „Auksinis protas”, kurį jau milijoną metų veda šmaikštieji Arūnas Valinskas ir Andrius Tapinas.

Prisijungti į žaidimą niekada ne vėlu, tai galima padaryti nors ir šiandien! Kaip? Tiesiog paskambinkite telefonu +370 614 52549 ir viską suderinsime 🙂

 

„Auksinio proto” Širvintose rėmėjai:

Žaidimo rėmėjas DRAUSTUKAS
Žaidimo rėmėjas

Informacinis rėmėjas:

Informacinis rėmėjas

Žaidimo namai ir maitintoja:

Namai ir maistas

Visą naujausią informaciją ir dar daugiau apie žaidimą galite rasti „Auksinio proto Širvintose” Facebook grupėje:

Bendruomenė

Žaidimo Širvintose organizatorius ir visa papildoma informacija: +370 614 52549

 

 

Įkeliama

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!