Pirmadienį Ukmergės „Piliakalnio bare” prasidėjo naujas IQ KOVŲ protmūšių sezonas. Ukmergės lygoje į kovų ringą išėjo (tikslaiu – atsisėdo 🙂 ) septynios komandos: Muštauc, Širvitntos United, Žalia pieva, Šviesuoliai, Šauk į galvą, 0,7 taško ir NeŽiniukai.

Pačiame pirmame žaidime netrūko intrigos, emocijų ir azarto. Nuostabiai startavo Muštauc – tik viena klaida per tris turus ir atrodė, kad žaidimo nugalėtojas aiškus, bet, kaip sako lietuvių patarlė, neperžokęs griovio nesakyk „pergalė”.

Na kaip ir galima būtų sakyti, Mušatuc vis tik laimėjo, bet kaip ir pusiau…

Yra tokia komanda iš Širivntų, kuri Širvintos United vadinas… Po pirmo turo Muštauc pirmavo trimis taškais, po antro turo padvigubino persvarą. Trečiame ture abi komandos atsakė į viską, tad jas vis dar skyrė 6 taškai. Ketvirtame ture širvintiškiai atlošė tašką, penktame ture dar du, bet prieš paskutinį turą trijų taškų pranašumas buvo gana solidus. Šeštame ture Širvintos United sužaidė geriausiai ir surinko 6 taškus ir atrodė, kad kaip ir viskas aišku: vėl antra vieta, juk negali Muštauc surinkti tik 3 ar mažiau taškų, bet… Muštauc surinko tik tris taškus!

Taigi, laimėjo abi komandos.

Tarp likusių penkių komandų vyko ne mažiau arši kova, o turnyrinė lentelė po kiekvieno turo keitėsi lyg karuselėje. Galutinėje rikiuotėje komandos galėjo skaičiuoti taškus ir dejuoti dėl prarasto pusės taško, nes tik tiek jas teskyrė nuo priešininkų. Trečią vietą vis tik iškovojo Žalia pieva, nuo jos pustaškiu atsiliko 0,7 taško, dar pustaškio pritrūko NeŽiniukams, o dar vieno pustaškio ir Šauk į galvą ekipai. Dar dviejų taškų pritrūko Šviesuoliams.

Tai va tokie reikalai čia vyksta pirmadieniais. Nori sužinoti kaip galima atsakyti tik pusę klauisimo arba nori prisijungti prie žaidimo?

Apsilankyk https://iqkovos.lt/ ir būsi apšviestas.

IQ Kovų Ukmergėje turnyrinė lentelė
IQ Kovų Ukmergėje turnyrinė lentelė

Įkeliama

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!