Sofos galiūnai - čempionaiSofos galiūnai - čempionai

Šį antradienį „Lelijos” kavinėje susirinkę protmūšiautojai pradėjo jau dvidešimt antrąjį „Auksinio proto” gyvų protmūšių sezoną. Pirmame žaidime komandos stengėsi prisiminti ką tik prabėgusias olimpines žaidynes, sviestu sutepti žodžius, panagrinėti Lietuvos ir Ukrainos ryšius, prisiminti nematerialų UNESCO paveldą ir išnarplioti muzikinius galvosūkius.

Sezonas prasidėjo didžiule staigmena. Į žaidimą atvykęs naujokų duetas, pasivadinęs SOFOS GALIŪNAIS visiems nušluostė nosis. Taip, tik dviese nugalėjo visus ir pelnytai gavo DRAUSTUKO prizą. Va tap va! 🙂

Viso žaidimo metu visoms kitoms komandoms žaidimas klostėsi banguotai, išskyrus BOKŠTĄ. kuris, matyt, turėjo savo planą…

Galutinėje rikiuotėje žaidime antri liko KAS TIE JIE, nuo jų kiek atsiliko ir bronzinėje eilutėje savo pavadinimą įsirašė KIETAI VIRTI. Vieno teisingo atsakymo atstumu nuo prizininkų įstiasė gerokai pajaunėjusi TURBULENCIJA. KOVOTOJAI liko penkti, nuo jų tik taškeliu atsiliko RAUDONAS VERŠIS. Kelių taškelių pritrūko ir DERMEI. Na o BOKŠTAS vykdė gudrų sumanymą: UAB „Ekmeta” parduotuvės UNIKA prizas buvo skirtas už… paskutinę vietą, tad ši komanda, matyt, ir taikėsi ne į rezultatą, o į prizą. Ir jiems pavyko!

Labai nekantriai lauksime kito antradienio, kuris gal ir atsakys į daug likusių klausimų. Ar SOFOS GALIŪNAI išlaikys lyderio pozicijas? Ar KIETAI VIRTI parodys ką turi ir gali? Ar KAS TIE JIE prisimins kaip kvepia pergalė? Ar TURBULENCIJA išlaikys jaunuosius žaidėjus? Ar KOVOTOJAI prisimins, kad turi kovotojų charakterį? Ar driokstels RAUDONAS VERŠIS? Ar DERMĖ išlips iš nesėkmių duobės? Kokį planą turės BOKŠTAS?

Susitiksime po savaitės, o žaidimo statistiką rasite apačioje. Iki!

"Auksinio proto" Širvintose draugai

Draustukas

Žaidimo rėmėjas

Unika

Žaidimo rėmėjas

Lelija

Žaidimo namai ir maistas

Krašto žinios

Žinių skleidėjas

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!