Gerbiamieji,

Nuoširdžiai dėkoju visiems, dalyvavusiems Seimo rinkimų I ture. Ačiū visiems, atidavusiems balsus už socialdemokratus. Jūsų dėka esame rinkimų lyderiai.

Vis dėlto nueita tik pusė kelio. Laukia II rinkimų turas. Ir tikiu, ir žinau: jums svarbu, kad Lietuva būtų rūpestingesnė kiekvienam. Kad tinkamai veiktų švietimas, sveikatos ir socialinė apsauga. Kad šalies ekonomika būtų gyvybinga, o valstybė saugi ir kiekvienam vienodai teisinga. Juk visi norime būtent tokios Lietuvos.

Mes, socialdemokratai, padarysime viską, kad į valstybę sugrįžtų tikėjimas rytojumi ir sveikas protas. Darysime viską, kad valstybė veiktų – tarnautų visiems žmonėms. Tam reikia socialiai teisingos, telkiančios ir stiprios Vyriausybės. Dabar yra tos dienos ir valandos, kurios lems, kaip gyvensime, kaip veiks mūsų visų Lietuva artimiausius ketverius metus.

Kreipiuosi į Jus visus, kur begyventumėte – Širvintose ar Ukmergėje, miesteliuose, kaimuose ar vienkiemiuose. Seimo rinkimų II ture, spalio 27 dieną, kviečiu ir prašau palaikyti socialdemokratų kandidatę Deltuvos pietinėje apygardoje Indrę Kižienę. Šiandien atsakau už kiekvieną iš jų.

Vilija Blinkevičiūtė

LSDP pirmininkė, kandidatė į premjeres

 

 

Politinė reklama apmokėta iš Indrės Kižienės PK sąskaitos. Sutartis ŠS 24-02

Įkeliama

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!