Kreipiamės į visus Molėtų-Širvintų apygardos kandidatus

2020-09-06

Iki rinkimų liko mėnuo ir kelios dienos.

   Šiandien VRK dar nėra paskelbtų visų kandidatų, kurie kandidatuos Molėtų – Širvintų apygardoje. Randu tik šešias pavardes, nors, mano žiniomis, jų yra vienuolika vienmandatininkų ir dar kažkiek daugiamandatininkų. Kad nieko neapeičiau ir neignoruočiau, viešai kreipiuosi į VISUS kandidatus, kandidatuosiačius  atstovauti mūsų rajono žmonėms ir prašau atsakyti į keletą klausimų.

Pirmieji klausimai. (Klausimo atsakymui leidžiami penki sakiniai)

  1. Trumpai prisistatykite
  2. Ką esate nuveikęs visuomenės labui? (Savo aplinkoje)
  3. Jūsų požiūris į asmeninę politikų atsakomybę priėmus netinkamą sprendimą ir patyrus valstybinei įstaigai nuostolį. Ar tokiu atveju tarnautojas privalo iš savo lėšų kompensuoti patirtus nuostolius?
  4. Dabar itin populiaru ginti skriaudžiamus gyvūnus. Kokie sprendimai, Jūsų manymu, galėtų išspręsti tokių problemų nebuvimą?
  5. Mažosios rajonų mokyklos. Gyventi ar negyventi? Jūsų nuomonė apie dviejų klasių mokymą vieno mokytojo ir kitus aspektus.
  6. Sveikatos apsauga. Kaip spręstumėte medicinos prieinamumą kaimui?

    Atsakymų laukiame iki rugsėjo 10 d. 17 val. adresu info@krastozinios.lt     Atsakymai bus skelbiami tokia tavrka, kokia ir atėjo. Būsime dėkingi, jei pridėsite savo nuotrauką 1280-770 pix

 

Pažadu, kad ateityje klausimų bus ir daugiau. Beje, visus širvintiškius kviečiu rašyti mums  info@krastozinios.lt  ir klausti visų kandidatų.

Įkeliama