Skaitytoja prašo: Atrakinkite tualetus Čiobiškyje

2024-09-23
Asociatyvi nuotrauka, Shutterstock

Į „Krašto žinias’ kreipėsi skaitytoja, Ukmergės gyventoja Aldona Pečiulienė, kur periodiškai atvyksta į Čiobiškį aplankyti kapų.

Moteris susidūrė su nemenka problema: šalia kapų esantys viešieji tualetai visada būna užrakinti. Vienas jų yra kapinių šone, kitas šalia sudegusios parapijos. Tiesa, į šalia autobusų stotelės esantį viešą tualetą galima patekti, bet senyvam žmogui nukeliauti iki ten yra labai sunku.

Lieka visai neaišku kam šie tualetai pastatyti, kam jie priklauso ir kas turi tą stebuklingą raktelį? Ką ten taip reikia saugoti? Kokie turtai ten paslėpti?

Visai netrukus, per Vėlines, žmonės gausiai rinksis į kapus ir akivaizdu, kad kažkam tikrai prispirs reikalas apsilankyti tokioje „įstaigoje”. Ką tuomet darys žmonės? Skuos iki stotelės ar… į šilelį? O gal vis tik bent šventėms šie svarbūs infrastruktūros objektai atvers duris?

Pamatysime…

Įkeliama

Vienas atsakymas į “Skaitytoja prašo: Atrakinkite tualetus Čiobiškyje”
  1. Tai ne tik Čiobiškyje, bet ir Širvintų autobusų stotyje jau ne vieni metai tualetų niekas netvarko, t.y. pravažiuojant, nors tu į kelnes dėk… Gal taip energingai tvarkant rajoną, reikėtų ir šituo pasirūpinti. Na, dabar jau veikia „neutralus” tualetas: kartu vyrams ir moterims. Kaip jaustis užėjus ir „prieigose” sutikus priešingos lyties asmenį, manau, aiškinti nereikia. Dar: būna pasiūlyta eiti į šalia stoties esančią „Maximą”, o tenai būna užrakintos durys… Negi taip sunku išspręsti šią problemą?

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!