Savaitės įvykiai: sūnaus smurtas prieš motiną, rastas šautuvas, skaudi avarija, lavonas ir girtas dviratininkas

2024-09-25

VILNIAUS APSKRITIES VYRIAUSIOJO POLICIJOS KOMISARIATO ŠIRVINTŲ RAJONO POLICIJOS KOMISARIATAS

2024 M. RUGSĖJO 18 D. – 2024 M. RUGSĖJO 24 D. ĮVYKIŲ SUVESTINĖ

(parengta remiantis gauta pirmine informacija apie įvykius)

2024 m. rugsėjo 18 d. – 2024 m. rugsėjo 24 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Širvintų rajono policijos komisariate buvo pradėti 4 ikiteisminiai tyrimai: dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymus sveikatos sutrikdymo – 1, dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis – 1, dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo – 1, dėl rasto lavono – 1.

Vienas asmuo išvežtas į Vilniaus apskr. VPK areštinę.

                      Fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas

                      2024 m. rugsėjo 18 d. gautas moters, (gim. 1972 m.), gyv.  Čiobiškio k., Čiobiškio sen., Širvintų r., pareiškimas, kad 2024 m. rugsėjo 18 d., savo namuose, adresu, Čiobiškio sen., Širvintų r., sūnus, (gim. 1998 m.), apie 12.50 val., bevartojant alkoholinius gėrimus, kaire ranka stvėrė jai už plaukų, o dešine, sugniaužta į kumštį, ne mažiau nei 12 kartų trenkė į kaktą. Taip pat nustatyta, kad 2024 m. rugsėjo 16 d. apie 15.00 val., svetainėje, motinai sėdint ant lovos, sūnus, ranka, sugniaužta į kumštį, viso du kartus trenkė jai į skruostą ir žandikaulį. Nuo smūgių atsirado mėlynės paaky ir ant skruosto. Moteris nuo smūgių patyrė sužalojimus ir fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d.

                      Neteisėtas disponavimas šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis

2024 m. rugsėjo 19 d. užregistruotas tarnybinis pranešimas, kad Širvintų r., Čiobiškio sen., Juknonių k., daržinėje rastas ir išimtas lygiavamzdis šautuvas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 253 str. 1 d.

                      Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas

2024 m. rugsėjo 20 d. užregistruotas tarnybinis pranešimas, kad Širvintų r. Kabaldos k.,automobilis TOYOTA C-HR, kurio vairuotoja, (gim. 1985 m.), važiuodama link Širvintų miesto susidūrė su staiga į kelio važiuojamąją kelio dalį išvažiavusiu dviratininku, (gim. 2015 m.). Eismo įvykio metu apgadintas automobilis TOYOTA C-HR ir dviratis, o dviračio vairuotojas dėl patirtų sužalojimų paguldytas į Santarų klinikas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

Rastas lavonas

                       2024 m. rugsėjo 20 d. užregistruotas tarnybinis pranešimas, kad savo namuose, adresu Širvintų r., Zibalų sen., Tarniškių k., rastas vyro, (gim. 1966 m.), lavonas be išorinių smurto žymių. Nesirgo, nesigydė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti pagal LR BK kodą 555000.

Pėsčiųjų ir kitų kelių eismo dalyvių padarytas Kelių eismo taisyklių pažeidimas

                       2024 m. rugsėjo 23 d. vyras, (gim. 1970 m.), gyv. Širvintų r., Alionių sen., Maišelių k., vairavo dviratį Širvintų r., Alionių sen., Juodiškių k., būdamas neblaivus, kai nustatytas 2,43 promilių neblaivumas. Surašytas AN protokolas pagal LR BK 428 str. 8 d.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Širvintų rajono policijos komisariato informacija

Įkeliama

8 komentarai į “Savaitės įvykiai: sūnaus smurtas prieš motiną, rastas šautuvas, skaudi avarija, lavonas ir girtas dviratininkas”
  1. Patinka nauja komentarų moderavimo tvarka. O juk viskas labai paprasta – turi faktų, tai dėk, bet pasirašyk kas esi. Labai nemalonu kai metamas šešėlis ant nekaltų žmonių, kai faktai galbūt teisingi ar dalinai teisingi, bet nenurodoma konkrečiai apie ką rašoma, Tuomet spėliojama kas ten toks, įtarinėjami vos ne visi. Kodėl šešėlis turi kristi ant niekuo dėtų žmonių?

    1. Atrodot kaip blondinės razvetka. Viską ant stalo… o kas vėliau, isvaziuot nes vietos nebus

      1. Bijote atsakomybės už savo žodžius? Atrodote ne ką geriau, nei tie, prieš ką kovojate. O be to, vėlgi metate šešėlį ant kitų žmonių, nes tada jau „tie anie” visus ima įtarinėti, kas čia ant jų taip pavarė.

  2. Komentaras nebuvo publikuotas. “Krašto žinios”: tai jau nebe pirmas to pačio skaitytojo komentaras šiame straipsnyje ne visai atitinkantis straipsnio temą ir galimai agresyvus elgesys.
    Mielas skaitytojau, jei turite konkrečios, faktais patvirtintos informacijos mielai išspausdinsime jūsų rašinį kaip atskirą straipsnį. Žinoma, prieš tai reiks pasirašyti “autoriaus įsipareigojimą” (nuoroda tinklapio apačioje).

      1. Klausimas su penkiais ir daugiau klaustukų ar šauktukų suprantamas kaip isteriškas šaukimas, t.y. agresija. Komentare buvo ne tik klausimai, bet ir kaltinimai ir galimas grasinimas. Pagrindinė jūsų komentaro nepublikavimo priežastis kita. Komentaras nėra susijęs su straipsnio tema. Kaip ir buvo minėta, jei yra noras komentuoti, bet nėra susijusio straipsnio, tokį rašinį visada galima parašyti. Skaitytojų nuomonė spausdinama nemokamai.

  3. Neužfiksuotas šilumos įvykis? Ar tiesa kad pavaduotoja girta griuvinėjo??? Nuotraukos yra tai su policija???? Ar bijoma kažko, slepiama???? Kiek moka už komente ištrynimą ar čia politiniai susitarimai???? Kada bus akmenys vežami???
    Darbo inspekcija informuota apie situacija šiame bardelyje. Tegu rokuoja

  4. Kodėl niekur nerašo kas vaiką partrenkė? Tai gerbiama kandidatė į seimą, Širvintų sporto centro direktorė. Žmonės šneka kad greitis didelis buvo, ir labai greitai pareigūnai sugebėjo įvykio vietą sutvarkyti. Net pareigūnai ir automobilį politikės nuvairavo.

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!