Seimo rinkimuose pasirinkdami Indrę Kižienę – sustiprinsime mūsų krašto gerovę

2024-10-22

Seimo rinkimuose pasirinkdami Indrę Kižienę – sustiprinsime mūsų krašto  gerovę

Ukmergės ir Širvintų gyventojai spalio 27-ąją turės galimybę dalyvauti antrajame Seimo rinkimų ture, kuris nulems, ar mandatą parlamente iškovos Lietuvos socialdemokratų partijos atstovė, Ukmergės rajono savivaldybės tarybos narė, ukmergiškė Indrė Kižienė, ar kandidatas iš Vilniaus, Regionų partijos atstovas.

Nors rinkėjų laukia rimtas pasirinkimas, tačiau I. Kižienė siūlo į situaciją pažvelgti racionaliai. Visų pirma, socialdemokratai yra neabejotini šių Seimo rinkimų nugalėtojai, todėl jeigu būtų išrinkta į parlamentą, I. Kižienė automatiškai būtų valdančiosios koalicijos narė ir turėtų didesnes galimybes priimti ukmergiškiams ir širvintiškiams svarbius sprendimus. „Visus oponentus ir konkurentus vertinu su didžiule pagarba, tačiau šiuo konkrečiu atveju, manau, galėčiau gyventojams atnešti daugiau naudos, kadangi mano išrinkimas automatiškai reikštų, kad ukmergiškių ir širvintiškių balsas būtų geriau girdimas naujoje Vyriausybėje”, – sako I. Kižienė. „Kaip žinote, socialdemokratai formuos naują Vyriausybę, kuriai vadovauti ketina mūsų partijos pirmininkė Vilija Blinkevičiūtė. Pastaruosius ketverius metus esu V. Blinkevičiūtės, kaip partijos pirmininkės, komandos narė, todėl esu tikra, jog kur kas geriau žinočiau, kaip atkreipti būsimos premjerės dėmesį į ukmergiškių ir širvintiškių bėdas“, – priduria I. Kižienė.

Indrė Kižienė gyvena Ukmergėje, išrinkta į  rajono savivaldybės tarybą, vadovauja Švietimo, kultūros, sporto ir jaunimo reikalų komitetui. Politikė sako, kad kur kas geriau geba suprasti regionų problemas nei tas politikas, kuris negyvena vietoje ir nežino su kokiais rūpesčiais susiduria vietiniai gyventojai. „Gyvenu Ukmergėje, esu širvintiškių kaimynė, tikrai gerai žinau, kuo gyvena šie rajonai. Ukmergėje nuolat lankausi švietimo, ugdymo įstaigose, kultūriniuose renginiuose, susitinku su gyventojais, esu aktyvi tarybos komiteto pirmininkė, turiu stiprų abipusį bendradarbiavimo ryšį su Širvintų r. savivaldybės tarybos nariais socialdemokratais, dirbu LR Seime patarėja ir dažnai tenka bendrauti su kitų rajonų merais ar savivaldybių tarybų nariais,   todėl turiu potencialo dirbti Seime, prisidėti prie ukmergiškių ir širvintiškių gerovės“, – pasakoja politikė.

I. Kižienė pasakoja, kad nauja Vyriausybė turės skirti didžiulį dėmesį gerinti susisiekimui su rajonais. Tai apima ir investicijas į valstybinės reikšmės kelius, žvyrkelių asfaltavimą, bendradarbiavimą su savivaldybėmis bei tarpmiestinio susisiekimo autobusais gerinimą. Pasak politikės, liberalizavus tolimojo susisiekimo autobusais sistemą,situacija labai pablogėjo, žmonės negali iš savo rajono nuvykti į didesnius miestus – arba autobusų visai nėra, arba jie vyksta taip retai, kad žmonės nusprendžia nebesigadinti nervų. Dar vienas I. Kižienės prioritetų – kad mokiniai mokyklose galėtų valgyti šiltą, šviežią, vietoje pagamintą maistą. Tam reiktų sugrąžinti sistemą, kai kiekvienoje ugdymo įstaigoje veikė sava valgykla, kuri šviežią maistą vaikams gamindavo vietoje. Taip pat apgailestauja dėl akušerinių skyrių uždarymų rajonuose, prie šios skaudžios temos būtina sugrįžti, kaip ir dėl ligonių pavėžėjimo klausimo. Per šiuos metus dirbant savivaldybės taryboje ir nuolat bendraujant su žmonėmis yra begalė klausimų, kuriuos būtina spręsti tiek mūsų krašto lygmeniu tiek nacionaliniu.

Politikė Lietuvos socialdemokratų partijai priklauso nuo 2009metų. „Tai vienintelė partija, kuriai per savo gyvenimą esu priklausiusi, gerai pažįstu šią komandą ir ja labai pasitikiu. Tad jeigu tikitės nuoseklumo, prognozuojamumo, raginu rinktis mane. Labai stengsiuosi pateisinti lūkesčius ir nuoširdžiai dirbsiu jūsų labui“, – žada Indrė Kižienė

LSDP infocentras

Politinė reklama apmokėta iš Indrės Kižienės PK sąskaItos. Sutartis ŠS 24-02

Įkeliama

Vienas atsakymas į “Seimo rinkimuose pasirinkdami Indrę Kižienę – sustiprinsime mūsų krašto gerovę”

Parašykite komentarą

Žemiau esančiame lange parašykite savo komentarą

Rašydami komentarą prisiimate visą atsakomybę dėl galimų pasekmių. Komentuokite atsakingai!